Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Verifica valabilitatea rca online

Toate persoanele care detin o masina personala sau meseria de sofer la o firma de transport trebuie neaparat sa detina asupra lor o polita de asigurare RCA, polita care, in cazul in care nu este prezenta, impune o amenda destul de mare.

Valabilitatea asigurarii de raspundere civila RCA se poate verifica atat de catre politia rutiera, in timpul unui control de rutina si numai, cat si de toate persoanele care detin autoturisme, online, in doar cateva minute.

Cum verific valabilitatea rca?

Este simplu. Trebuie sa accesezi http://www.asigurarea-rca.ro/valabilitate-rca/ prin care ai accces la baza de date CEDEX. Daca scrii numarul de inmatriculare al autoturismului sau seria de sasiu, vei afla despre oricare masina doresti daca detine polita de asigurare RCA, daca este valabila si pana cand.

Ce amenda platesc daca nu am rca auto?

In cazul in care politia iti cere actele si nu detii asigurarea rca, amenda pe care o vei primi variaza intre 1000 si 2000 RON. Si asta nu e tot! In afara de aceasta amenda usturatoare poti avea ghinionul sa ti se ia si certificatul de inmatriculare sau placutele cu numerele de inregistrare. Ti se vor restitui doar in momentul in care vei prezenta o polita de asigurare de raspundere civila valida, nou incheiata, strict pentru masina ta.

Concluzia? Daca detii o polita de asigurare rca si stii data la care expira, dar vrei sa mergi cu masina fara stres, foloseste optiunea cand expira rca si noi te sunam cu cateva zile inainte, sa iti amintim ca trebuie sa reinnoiesti polita.

companii de asigurariDaca stii ca polita ta de asigurare auto expira in cateva zile, foloseste calculatorul rca unde, in functie de tipul de masina detinut si de bugetul personal, iti facem cele mai bune oferte de la companii de asigurari acreditate.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa verifici valabilitatea unei polite rca, acceseaza http://www.asigurarea-rca.ro/valabilitate-rca/.

Nu ai de ce sa fii prins pe picior gresit! Detii o polita rca valida si scapi de stresul unei amenzi de pana la 2000 RON + numere de inmatriculare retinute de catre organele de politie. Drum bun si linistit iti dorim!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>