Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Valoarea de recompensare a politelor de asigurare

Indiferent de polita de asigurare pe care decideti sa o incheiati cu o anumita companie de asigurari, persoanele asigurate au dreptul sa incheie perioada contractuala a politei de asigurare, urmand ca acesta sa isi primeasca o suma din banii depusi, suma denumita in domeniul asigurarilor ‘Valoare de recompensare’.

In functie de cat de mult timp a trecut de la perioada inceperii contractului, pana la perioada incetarii contractului de catre asigurat, valoarea de recompensare a politei de asigurare va fi mai mica sau mai mare. Persoanele care vort sa isi rezilieze contractul de asigurare dupa mai putin de un an de zile de plata a asigurarii lunare, va primi de la companiile de asigurare o valoare de recompensare foarte mica, relativ cu persoanele asigurate care reziliaza polita dupa mai mult de 1 an de zile de perioada contractuala.

In cazul in care asiguratul nu poate plati suma lunara datorata companiilor de asigurari cu care acesta a incheiat polita de asigurare, asiguratul nu va primi nici o suma de bani daca durata in care a platit polita este mica iar daca durata in care a platit polita de asigurare este mai mare, atunci va primi o valoare de recompensare, insa la aceasta se vor scadea dobanzile aferente sumei de bani datorate de catre compania asiguratorului, asiguratului.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>