Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Valoarea capitalizata a asigurarilor

Atunci cand mergeti la oricare companie de asigurari care incheie polite de asigurare pe viata, vi se va spune termenul de valoare capitalizata a asigurarilor. Multa lume nu stie insa exact ce inseamna acest lucru.

Valoarea capitalizata a asigurarilor reprezinta de fapt acel fond acumulat de asigurat pe parcursul duratei politei de asigurare. La acest fond de investitii, persoanele care isi incheie polite de asigurare pe viata, pot avea acces in mai multe moduri: poate rascumpara polita, poate face anumite imprumuturi la diferite banci, punand gaj polita de asigurare sau pot sa isi plateasca integral asigurarea.

Persoanele care incheie polita de asigurare de viata, pot de asemenea, sa isi scoata suma depusa dupa terminarea contractului de asigurare sau pot sa incheie un nou contract de asigurare, in baza banilor depusi la prima polita de asigurare pe viata.

Valoarea capitalizata a asiguratorilor este un fond de rulment pe care companiile de asigurari il investeste pe durata perioadei contractuale a asiguratului. Dupa terminarea perioadei contractuale, compania de asigurari care a incheiat polita de asigurare cu asiguratul, este obligata sa plateasca acestuia suma de bani totala depusa pe parcursul politei de asigurare, impreuna cu dobanzile aferente ale acesteia.

In cazul asigurarilor de viata, atat compania de asigurari care investeste banii depusi, precum si asiguratul care are o garantie financiara, au de castigat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>