Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Unele despagubiri oferite de asiguratorul RCA nu pot fi puse decat teoretic in aplicare

Asiguratorul RCA la care optati pentru achizitionarea politei de asigurare auto obligatorie isi recupereaza banii in cazul unui accident chiar de la compania de asigurari a soferului vinovat. Marius Bulugea, Presedintele PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor), a declarat cu putin timp in urma ca exista posibilitatea ca unii soferi sa nu isi poata primi integral despagubirile chiar de la propriul asigurator RCA.

Tot dupa spusele acestuia, un nou sistem de asigurari RCA nu poate fi implementat inca, cel putin pana cand nu va fi rezolvata in totalitate problema litigiilor. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca modelul platirii de despagubiri de catre fiecare companie de asigurari RCA din Romania este identic cu modelul platirii de despagubiri deja folosit in toate celelalte state europene. Atat pe teritoriul tarii noastre cat si pe teritoriul altor tari din Europa, compania de asigurari RCA isi recupereaza pagubele in cazul unui nefericit accident de la compania de asigurari RCA la care detine polita de asigurare auto obligatorie soferul vinovat.

Marius Bulugea a mai declarat ca exista neaparata nevoie de implementarea unui nou sistem de polite auto RCA, astfel rezolvandu-se mult mai multe probleme actuale, precum: o promptitudine mult mai mare din partea companiilor de asigurari care sunt nevoite sa acopere anumite pagube, acestea mizand mai mult pe satisfacerea clientilor vechi sau noi si nu pe pretul pe care trebuie sa il acopere iar facturile de despagubire nu vor mai fi incarcate de catre companiile de asigurari RCA care trebuie sa acopere daunele provocate de soferul vinovat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>