Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

DE CE ESTE OBLIGATORIE POLITA DE ASIGURARE RCA

Toata lumea stie ca asigurarea RCA este o asigurare obligatorie si ca se primesc amenzi drastice in care nu o detineti. Dar oare v-ati intrebat de ce aceasta asigurare este obligatorie?

Scopul asigurarii de raspundere civila RCA este insa unul cat se poate de corect. In acest mod, absolut toti participantii la trafic au o modalitate sa-si recupereze pagubele in caz de accident.

Aceasta asigurare are beneficii atat pentru cel pagubit, cat si pentru cel care a provocat accidentul, ajutand si persoana terta dar si proprietarul asigurarii.

Polita de asigurare obligatorie RCA este un mare avantaj pentru toate persoanele mai sarace sau nu, deoarece pagubele produse tertilor pot sa ajunga la o valoare considerabila si tocmai de aceea, asiguratul nu isi va mai face griji in cazul in care va face un accident.

Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare care acopera aceleasi riscuri, de aceea nu conteaza neaparat la care ne hotaram sa incheiem contractul de asigurare RCA.

Important este faptul ca in cazul in care vom face un accident si nu detinem aceasta polita de asigurare, nu numai ca va trebui sa platim pagube considerabile tertilor implicati in accident , ci si vom primi o amenda considerabila de la politia rutiera.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>