Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Termeni si condiții

Va rugam sa cititi cu atentie rubrica “termenii si conditii” de utilizare, deoarece prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu respectarea acestora, vor implica raspunderea dvs. Va recomandam de asemenea sa verificati periodic acesti termeni si conditii, deoarece ne rezervam dreptul asupra modificarii acestora in orice moment fara alte notificari. Termenii si conditiile acestui site intra in vigoare in momentul in care acesati site-ul si se vor aplica utilizarii respective.

Acest site web este exploatat si detinut de catre ACCORD broker de asigurare („Firma”), o societatea comerciala cu raspundere limitata inregistrata in Romania.

Atentie
Informatiile de pe acest site web sunt pentru informare si utilizare generala si intermedierea produselor de asigurare de tip RCA ( raspundere civila auto ). In mod special, site-ul web si informatiile obtinute prin intermediul sau nu constituie o formă de consultanţa sau recomandare din partea Firmei si sunt destinate folosirii de catre utilizatori in vederea luarii unor decizii. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate riscurile sau rezultatele utilizarii acestui site web. Firma se va asigura in mod rezonabil ca informatiile pe care le furnizeaza sunt exacte, in momentul adaugarii lor pe site, ori utilizatorul va fi informat ulterior solicitarii. Va rugam sa retineti: Firma nu poate garanta exactitatea informatiilor si nu va raspunde pentru nici o pierdere sau paguba suferita ca urmare a utilizarii acestor informaţii.

Cotatii
Raspunsurile la solicitarile prin pagina web vor fi supuse termenilor, calificarilor si altor condiţii stabilite de Firma in raspunsul respectiv.

Modificari aduse si informatiile de pe site-ul web pot fi modificate de Firma in orice moment.

Link-uri
Firma nu isi asuma raspunderea pentru continutul oricaror altor site-uri web catre care site-ul web al Firmei cuprinde link-uri.

Proprietate intelectuala
Toate drepturile sunt rezervate Firmei. Copyright-ul si alte drepturi de proprietate intelectuala legate de pagina web si de partile acestuia, in intregime si separat ( inclusiv informatii, baze de date si liste cuprinse in acesta ), sunt detinute de Firma sau de furnizorii continutului respectiv, si toate drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi legate de acestea sunt rezervate.

Legea aplicabila
Acesti termeni de utilizare si acordul dintre Firma si fiecare utilizator al site-ului web creat prin acestia, vor fi guvernati de si constituiti in conformitate cu legile din Romania. Orice diferend rezultat din sau legat de acesti termeni de utilizare sau acord intre Firma si utilizatorii acestui site web rezultat din acestia, este supus jurisdictiei exclusive a tribunalelor din Romania.