Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Termeni si Conditii Promotie


Despre site-ul asigurarea-rca.ro


Acest site este realizat de ACCORD broker de asigurare si cuprinde informatii de ordin general avand ca scop informarea si intermedierea produselor de asigurari generale,in special ( asigurarea obligatorie de raspundere civila auto – RCA ). Accesarea acestui site implica, im mod neconditionat, acceptarea termenilor si conditiilor generale de utilizare, acestea fiind descrise mai sus, termini si conditii ce pot fi oricand modificate de ACCORD broker de asigurare fara alte notificari.

Toate articolele, materialele si/sau informatiile cuprinse in paginile site-ului au ca scop exclusiv informarea, neputand fi considerate ca furnizand sfaturi de natura tehnica, economica, si/sau juridica. ACCORD broker nu isi asuma nicio responsabilitate pentru nicio consecinta determinate de o actiune sau inactiune decurgand din interpretarea ca asistenta tehnica, economica si/sau juridical a informatiilor continute in acest site. De asemenea, ACCORD broker de asigurare nu isi asuma nicio responsabilitate pentru niciun prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui site sau avand orice legatura cu continutul acestui site.
Orice persoana care acceseaza acest site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, in tot sau in parte, continutul acestui site.

Acest site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nici nu se afla sub controlul ACCORD broker de asigurare. ACCORD broker de asigurare nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele si/sau articolele incluse in niciunul din aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri.

Organizatorul promotiei


Promotia reducere 5% este organizata de ACCORD broker de asigurare SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Dumbrava Noua 34, Bl. M197, Sc.1 , Ap. 1, sector 5, fiind inregistrata la ONRC sub nr. J40/7357/2007, avand CUI 21547877, autorizata de CSA sub nr RBK 453, in baza deciziei 1067/2007, operator de date cu caracter personal sub nr. 15100.

Regulament campanie reducere 5% se desfasurata in perioada 07.07.2011 – 07.08.2011:
Reducerea va fi acordata de catre ACCORD broker de asigurare doar dupa ce clientul a solicitat sa participe in promotie, prin trimiterea codului de participare promotional. Acest cod trebuie trimis in momentul efectuarii unui calcul si este utilizat de detinatorul unui flayer in care este inscriptionat codul de promotie.

Suma bonus este echivalentul procentului de 5% scazut din tariful politei RCA si nu este disponibila direct pentru retregerea sumei, fiind scazuta din prima bruta a politei RCA.

Promotia se refera atat solicitantilor persoane fizice cat si reprezentantilor persoanelor juridice ( in cazul vehiculele sunt detinute de companii de leasing, beneficiarul promotiei este utilizatorul verificat ) si numai in perioada mentionata in titlul conditiilor campaniei, ulterior codurile de participare nu vor mai avea nici o valabilitate.
Campania de reducere nu se aplica decat o singura data pentru un numar de identificare.
Promotia nu este valabila autovehiculelor ce se afla in procesul de transcriere auto si/sau fara numere de inmatriculare valabile si definitive.

De aceasta promotie nu vor beneficia persoanele ce sunt in legatura profesionala directa sau indirecta cu ACCORD broker broker de asigurare.

In cazul in care detinatorul vehiculului pentru care a fost solicitat RCA nu are varsta de 18 ani implinita, va fi necesar acordul unui parinte sau al unei persoane responsabile de acesta.

ACCORD broker de asigurare se obliga ca pe timpul campaniei sa pastreze confidentialitate si sa utilizeze datele primite in conformitate cu Legea 677/2001.

Locul de participare este pe situ-ul asigurarea-rca.ro si codurile de promotie se regasesc in flyere impartite de echipele de promoteri ai asigurarea-rca.ro in perioada campaniei promotionale, dar si pe pagina oficiala de facebook a site-ului asigurarea-rca.ro si newsletter de lansare site.

Perioada de campanie este de la 07.07.2011 si pana la 07.08.2011 inclusiv.

Litigii


Orice litigii aparute in timpul derularii campaniei promotionale se rezolva pe cale amiabila, in caz contrar se vor inainta spre solutionare instantelor judecatoresti competente de pe raza sectorului in care ACCORD broker de asigurare isi are sediul social.

Dispozitii finale


Conditiile promotiei sunt puse la dispozitia solicitantului in mod gratuit, acestea pot fi citite pe site-ul asigurarea-rca.ro si pot fi modificate de catre ACCORD broker de asigurare oricand fara nici o notificare in prealabil.

2 comentarii “Termeni si Conditii Promotie

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>