Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Romania – tara cu cele mai multe scumpiri la benzina DIN LUME

Publicatia economica Bloomberg a realizat un top al pretului la benzina din 61 de tari de pe Glob. Cea mai mare crestere a pretului benzinei (cele mai multe scumpiri repetate) s-au inregistrat in Romania. Conform acestui top Romania este, oficial si la nivel mondial, tara cu cea mai mare crestere a pretului la benzina in intervalul 2013-2014.

Avand in vedere cele 61 de state luate in calcul, de pe toate continentele, iata una dintre concluziile topului Bloomberg: ” Pretul benzinei din Romania a crescut cu 16%, cel mai mare ritm inregistrat in vreunul dintre cele 61 de state din clasament”. Doar Danemarca se apropie de aceasta “performanta” nedorita a Romaniei.

Partea, sa spunem, ceva mai buna este aceea ca, desi Romania detine recordul celui mai accelerat ritm de marire a pretului benzinei, nu are, din fericire, si cel mai mare pret la benzina din lume. Astfel, Romania ocupa locul 1 din 61 la scumpiri benzina si locul 24 din 61 la pretul per litru, in valoare de 1.95 dolari.

Conform studiului realizat de publicatia financiara Bloomberg, in Romania scumpirile benzinei au loc de prea multe ori intr-un interval relativ scurt de timp, iar pretul benzinei costa de 2 ori mai mult decat in SUA, de 4 ori mai mult decat in Emiratele Arabe Unite si de 195 de ori mai mult decat in Venezuela, unde accesul la carburanti ieftini este un drept civil.

Va lasam pe voi sa trageti concluziile…

Un comentariu la “Romania – tara cu cele mai multe scumpiri la benzina DIN LUME

  • Nici nu e de mirare. Romania, tara tuturor posibilitatilor… Avem salariu de 5 ori mai mic decat un locuitor din SUA sau EAU, dar platim benzina de 4 ori mai scump. Noi suntem cei mai tari!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>