Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

RCA-ul cu plata in rate si dobanda 0%

Din ce in ce mai multe companii de asigurari care incheie polite de raspundere civila auto introduc pe teritoriul tarii noastre RCA cu plata in rate si dobanda 0%, oferta care se dovedeste foarte avantajoasa pentru soferi.

Primele companii care au introdus aceste oferte pe piata din Romania sunt BCR si BCR ASIGURARI. Acest sistem de achizitionare pentru asigurarea rca este extrem de bine pus la punct. Si mai exact, polita de raspundere civila auto poate fi incheiata pe o perioada de un an de zile, iar plata poate fi facuta in 6 rate cu dobanda de 0%.

Plata ratelor poate fi facuta prin intermediilor POS-urilor instalate in punctele de lucru si in agentiile BCR sau a celorlalte companii de asigurari din Romania care ofera clientilor acest pachet. In plus, toate cele 6 rate pentru polita de raspundere civila auto pot fi egale sau pot fi stabilite impreuna cu asiguratorul care incheie contractul RCA. De asemenea, achitarea ratelor poate fi facuta si cu ajutorul cardurilor bancare sau direct online de pe propriul calculator, stand comod in fotoliu.

rca plata in rateAsigurarea RCA cu plata in rate si cu dobanda 0% este extrem de avantajoasa pentru persoanele care nu au intotdeauna bani la dispozitie atunci cand sunt obligati sa isi reinnoiasca asigurarea auto obligatorie RCA. De asemenea, acest sistem de achitare in rate este eficient si datorita faptului ca plata ratelor se poate face atat online cat si cu ajutorul POS-urilor.

Un comentariu la “RCA-ul cu plata in rate si dobanda 0%

  • Nu stiam de varianta asta, suna foarte interesant. Mi se aduna destule cheltuieli, mai ales vara, in septembrie imi exprira si rca si rovinieta. Decat sa le platesc pe amandoua si sa fac gaura in buget o sa merg pe sistemul asta cu plata in rate.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>