Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Am deschis portalul Asigurarea-RCA.ro
Asigurare-RCA.ro este un loc unde te poţi informa, căuta şi compara tarifele principalelor companii din România privind asigurarea RCA.

Suntem siguri că vei găsi cea mai bună şi ieftină variantă de asigurare RCA. Îţi mai rămâne doar să comanzi, iar noi o vom livra oriunde în România.
———————————————————————-
COD: F54ASGONLINE4
———————————————————————-
Introduceți codul în secțiunea de calcul pentru a primi reducerea, iar pentru termeni si conditiile campaniei click aici


splitter_content

Comunicat de Presă
Pentru Difuzare


Asigurarea-RCA.ro intră pe piața asigurărilor onlineAccord Broker de Asigurare lansează un nou portal pentru informarea, vânzarea online și comparare tarifelor practicate de principalele companii ce furnizeză asigurarea de răspundere civilă obligatorie.

București, 1 Iulie 2011 – Proiectul Asigurarea-RCA.ro a fost gândit începand din mai 2010, iar lansarea officială va avea loc pe 1 iulie 2011, având drept siglă și abordare un zâmbet. Răzvan Moisescu, director general Accord Broker suștine ca noul portal aduce un plus de valoare utilizatorului online împreună cu o serie de avantaje: “Nu credem că cel mai ieftin tarif este automat și cel mai bun. Suntem bucuroși să oferim un serviciu prin care vizitatorul poate să se informeze înainte de a lua decizia finală. Un exemplu banal, dar care este foarte important pentru conducătorii români care pleacă din țară, este valabilitatea poliței rca atunci când părăsești țara. Degeaba economisești alegând un tarif foarte ieftin, dacă esti întors de vamă pentru că nu ești asigurat.”

Site-ul conține un sistem de afișare al tarifelor în timp real, un sistem de tranzacție prin card precum și PayPal. Totodată, interfața site-ului este extrem de intuitivă și usor de operat, în ciuda faptului că trebuie introdus un numar mare de informații cu caracter personal. “Am incercat să creăm mai mult decat un simplu site ci un mediu în care utilizatorii să se simtă în siguranță pentru că iți încredințează atât datele personale cât și cele financiare. Proiectul este desfășurat de o companie de brokeraj, cu peste patru ani de experiență, iar echipa manageriala activează de mai bine de zece ani în asigurări si de douăzeci în finanțe/bănci.” afirmă Răzvan Moisescu.


Piața asigurărilor online este încă într-o fază incipientă, din cauza costurilor ridicate dezvoltării platformelor de calcul și a lipsei de întelegere din partea managerilor pentru ceea ce implică comerțul online. De vreme ce există un număr foarte limitat de site-uri funcționale, prezența site-uli www.asigurarea-rca.ro este un plus pentru segment, atât datorită transparenței și încrederii transmise utilizatorilor, cât și modului de abordare al afacerii.

Despre Accord Broker de Asigurare

Accord Broker de Asigurare, a fost înființată în 2007, fiind reprezentantul unor numeroase firme private și instituții publice din țară, printre care Springtime România, Muzeul Național ‘George Enescu’, Centrul Medical Unirea, Grupul Firmelor de Pază CPI, Treiro, Ion Moș, Poliția Locală Sector 6.

Lista companiilor de asigurare partenere include Astra, Ardaf, Asirom, Carpatica, Euroins, Generali, Groupama, Credit Europe Asigurări, F.A.T.A Asigurări, BCR Asigurări, Omniasig, Uniqa, CERT Asig și CARE România.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>