Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Companiile de asigurari din Romania reduc preturile la RCA

Anul 2014 se anunta promitator pentru soferii de pe teritoriul tarii noastre. Conform celor de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), tarifele politelor de asigurare auto obligatorie RCA vor fi micsorate in anul 2014.

Fiecare companie din Romania care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul asigurarilor intentioneaza sa isi micsoreze tarifele la politele de raspundere civila conform propriilor criterii.

In general, dupa aplicarea tuturor reducerilor cumulate, fiecare companie de asigurari RCA din Romania va oferi clientilor care le calca pragul polite de raspundere civila auto cu aproximativ 25 % mai mici decat in anii precedenti, acesta fiind maximul de reducere care poate fi atins. In plus, toate aceste firme de asigurari RCA au obligatia sa ofere clientilor care isi reinnoiesc politele de raspundere civila auto si sistemul bonus – malus, sistem care poate fi avantajos pentru soferii care nu au avut parte de incidente nefericite in trafic dar in dezavantaj pentru cei care au fost implicati intr-un accident.

In acest mod, toti soferii care vor sa isi reinnoiasca asigurarea auto obligatorie RCA si care nu au avut probleme in ultimii doi ani, vor plati in anul 2014 o polita de raspundere civila auto cu aproximativ 20 % mai ieftina decat in anii precedenti.

Comisia de Supraveghere a Asiguratorilor (CSA) este singura autorizata prin lege sa aduca modificari tarifelor politelor de raspundere civila, aceasta avand scopul de a apara drepturile asiguratilor si de a promova stabilitatea companiilor de asigurari de pe teritoriul tarii noastre.
asiguratoriAsadar, in 2014 deviza pare sa fie “RCA ieftin, sofer fericit!” (si asigurat)! Daca detii deja o polita de asigurare, verifica rca aici.

Daca nu detii inca o polita de asigurare RCA si ti-ai achizitionat o masina, iti oferim o paleta larga de asigurari, din care tu sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine. Asiguratorii cu care colaboram sunt: Omniasig, Asirom, Uniqa, Generali, Allianz Tiriac, Carpatica, Groupama, Euroins si Astra.

Un comentariu la “Companiile de asigurari din Romania reduc preturile la RCA

  • Este chiar bine cu clauza bonus-malus. Eu una, de la an la an, am platit mai putin. Nu e mare diferenta, cativa lei, insa conteaza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>