Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Preturi la asigurarea CASCO

Asigurarea Casco pe cat este de buna si de corecta, pe atat de scumpa este. Preturile acestei polite de asigurare depinde de fiecare companie de asigurari in parte si se stabilesc dupa mai multe criterii principale si secundare.
Criteriile principale de selectionare a pretului politei de asigurare Casco, sunt: varsta asiguratului, venitul anual brut al acestuia, datele masinii ce urmeaza a fi asigurate, suma pe care este dispusa asiguratul sa o plateasca anual, riscurile pe care acesta le adauga pe polita de asigurare auto, perioada contractuala si nu in ultimul rand, cel mai important este daca asiguratul a mai avut accidente sau nu.
In cazul in care asiguratul a mai avut accidente, in functie de numarul si de graviatea acestora, polita de asigurare auto Casco va fi mai mare. In cazul in care asiguratul nu a avut nici un accident, va beneficia de o reducere substantiala la incheierea politei de asigurare auto casco, ajungand chiar la 15 % din pretul unei polite de asigurare Casco normala.
Fiecare asigurat, la fel si agentul de asigurare, are dreptul sa adauge sau sa scoata unele riscuri, in functie de venitul asiguratului sau daca riscul este plauzibil sau nu.
Indiferent de cat de mare este pretul la aceasta polita de asigurare, trebuie sa stiti ca isi merita pretul exagerat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>