Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Pretul unei asigurari de casa obligatorie

In cazul in care aveti in posesie o casa si nu un apartament, pretul politei de asigurare obligatorie pentru locuinte este putin mai mare, in functie de terenul pe care il aveti sub si pe langa casa si de camerele de care dispuneti in ea.

De asemenea, companiile de asigurari evalueaza pretul asigurarii pe case si in functie de anumite criterii principale. Aceste criterii principale de selectionare ar fi: materialul din care sunt construiti peretii exteriori si cei interiori in parte, daca peretii sunt supusi unui tratament chimic sau nu, daca rezistenta casei este din beton armat, din lemn sau din alte materiale, ce fel de caramida s-a folosit la constructia acesteia, care este anul in care s-a construit, camerele de care dispune si suprafata locuibila sau nu, precum si valoarea evaluata alocuintei.

Toate aceste criterii de selectionare a companiilor de asigurari vor stabili ce fel de locuinta dipsuneti, de tip A sau de tip B. Locuintele de tip B sunt mai rezistente decat cele de tip A, insa si pretul politei de asigurare pentru ele sunt duble fata de tipul A, respectiv de aproximativ 30 de euro anual. Locuintele de tip A beneficiaza de un pret mai mic, de respectiv 15 euro anual. In functie de compania de asigurari pe care o alegeti sa va reprezinte, preturile pot sa difere.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>