Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Polita de asigurare auto RCA: limitele de despagubire

Ce se intelege printr-o polita de raspundere civila auto? Polita de asigurare auto obligatorie presupune platirea trimestriala sau anuala a unei anumite sume de bani catre o companie de asigurari care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul asigurarilor auto RCA.

Compania de asigurari auto RCA, la care se decide sa apeleze fiecare sofer in parte, trebuie sa indeplineasca conform contractului de asigurare civila auto, anumite obligatii si, in cazul in care refuza acest lucru, compania de asigurari poate fi sanctionata conform legii in vigoare.

Fiecare companie de asigurare auto RCA de pe teritoriul tarii noastre are anumite criterii de selectionare a clientilor, a ofertelor si a platilor pe care trebuie sa le faca in cazul unui eveniment nefericit.

De asemenea, acesta este si motivul pentru care asigurarea auto obligatorie nu este aceiasi din punct de vedere al pretului pentru fiecare companie de asigurari de pe teritoriul tarii noastre, concurenta fiind destul de acerba iar preturile variind in functie de ofertele pe care le primeste soferul care incheie polita de asigurare auto obligatorie RCA.

accident asigurare rcaPe teritoriul tarii noastre limitele de despagubire a unei polite de asigurari auto obligatorii RCA sunt stabilite de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor denumita CSA iar aceste limite sunt stabilite conform normelor europene in vigoare. Aceste limite de despagubire a unei polite de asigurari auto obligatorii RCA trebuie sa respecte legislatia si trebuie platite obligatoriu de catre compania de asigurari a soferului vinovat, implicat intr-un accident rutier.

Daca vrei sa cumperi un rca ieftin, foloseste calculatorul rca pentru a stabili, prin comparatie, care este cea mai buna oferta de asigurare rca pentru bugetul tau!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>