Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Incetarea contractului de asigurare

Orice asigurat care incheie o polita de asigurare, indifferent de ce fel ar fi aceasta, de viata, de calatorie, de sanatate, auto, etc, are dreptul sa incheie polita de asigurare in cauza.

Incetarea contractului de asigurare dintre asigurat si asigurator presupune un risc pentru asigurat, asiguratorul castigand in acest caz. Incheierea politei de asigurare se poate face in mai multe moduri, dupa cum urmeaza: in cazul in care perioada contractuala se incheie la termen, contractul poate inceta si in cazul in care se produce evenimentul asigurat. Alte moduri de incetare a contractului poate fi rezilierea acestuia, denuntarea sau anularea contractului, considerandu-l nul.

In cazul in care perioada contractuala se incheie la termen, asiguratul beneficiaza de toata suma depusa pe parcursul perioadei contractuale, impreuna cu dobanda aferenta a acesteia.

In cazul in care se produce evenimentul asigurat, asiguratorul va fi despagubit de catre compania de asigurari cu care acesta a incheiat polita de asigurare, in conformitate cu termenii contractuali.

Denuntarea se face de catre compania de asigurari asupra asiguratului si se face in cazul in care asiguratul nu declara anumiti termeni ai contractului.

Rezilierea contractului se poate face doar pentru o anumita perioada de timp, in cazul in care una din partile contractante nu respecta prevederile contractuale.

Nulitatea contractului este foarte rara si aceasta se face in cazul in care asiguratul omite sa declare anumite prevederi din contract.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>