Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Fransizele

Fransiza este un sistem aplicat persoanelor care incheie asigurari auto de tip Casco. Acest sistem este foarte avantajos pentru companiile de asigurari in cauza, companii care incearca prin impunerea fransizei sa sporeasca atentia persoanelor asigurate asupra propriilor masini, in asa fel incat sa nu fie prea multe cauze de furt de autoturisme sau de avarii.
Fransiza este de fapt sistemul prin care asiguratul care are incheiat polita de asigurare de tip Casco, plateste o suma de bani din daunele rezultate din furtul sau avarierea masinii. Aceasta fransiza are si un avantaj pentru soferi si acesta este faptul ca, cu cat este mai mare fransiza, cu atat este mai mica prima de asigurare Casco pe care asiguratul o incheie cu compania de asigurari in cauza.
Fransiza este calculata de compania de asigurari ca procent din suma asigurata sau suma fixa, depinzand de la o companie de asigurari la alta. Unele companii de asigurari calculeaza fransiza ca valoarea fixa, aplicandu-se la fiecare dauna in parte, altele o calculeaza ca un procent din suma asigurata, iar altele ca procent din valoarea fiecarei daune. In functie de compania de asigurari pe care o alegeti, puteti opta pentru fransiza care credeti ca va avantajeaza mai mult.
Totusi, multe persoane spun ca cea mai avantajoasa fransiza pentru asiguratori este fransiza ca procent din suma asigurata.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>