Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Formular de asigurare RCA moto

Persoanele care detin o motocicleta, sunt obligate la fel ca persoanele care detin autoturisme, sa incheie o polita de asigurare RCA moto. De asemenea, acestea trebuie sa prezinte carnetul de conducere in cazul in sunt oprite de politie.
Pretul asigurarii RCA moto difera in functie de compania de asigurari in cauza cu care doriti sa faceti polita de asigurare, precum si de motocilceta pe care o aveti.
Agentul de asigurari de la compania de asigurari pe care ati ales-o sa va reprezinte, o sa va inmaneze un formular tipizat, unde dumneavoastra trebuie sa raspundeti la intrebari si sa bifati anumite criterii. Un exemplu de formular de asigurare de raspundere civila moto, ar fi:
NUMELE SI PRENUMELE ASIGURATULUI
TIPUL PERSOANEI ASIGURATE( FIZICE SAU JURIDICE)
CNP-UL
ADRESA DE DOMICILIU DE PE CARTEA DE IDENTITATE
NUMELE MOTORULUI
CAPACITATEA CINLINDRICA
NORMELE DE POLUARE
SERIA MOTORULUI.
Dupa ce asiguratul si agentul de la compania de asigurari au convenit asupra pretului, tinandu-se cont si de varsta acestuia si de venitul lui, sau de perioada contractuala pe care polita de asigurari rca moto se incheie, vor semna amandoua partile.
Contractul de incheiere a politei de asigurare de raspundere civila RCA moto, se incheie in doua exemplare, un exemplar luandu-l persoana asigurata, iar celalalt exemplar ramanand la compania de asigurari in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>