Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Formular de asigurare casco moto

Persoanele asigurate care detin o motocicleta si au o polita de asigurare moto de raspundere civila, pot opta si pentru o asigurare moto Casco. Aceasta asigurare este optionala, insa este cea mai buna asigurare, deoarece aceasta nu plateste pagubele doar tertilor, ci si proprietarilor asiguratilor in cauza.
Persoanele care se hotarasc sa isi achizitioneze aceasta polita de asigurare moto, trebuie sa isi aleaga intai compania de asigurari care sa ii reprezinte. Dupa aceasta, agentul de asigurari ii va inmana proprietarului motocicletei un formular tipizat, unde viitorul asigurat impreuna cu agentul trebuie sa completeze unele date. Un exemplu de formular de asigurare Casco moto, ar fi:
NUMELE SI PRENUMELE ASIGURATULUI
NUMELE SI PRENUMELE AGENTULUI DE ASIGURARE
TIPUL ASIGURATULUI (PERSOANA FIZICA SAU PERSOANA JURIDICA)
CNP-UL ACESTUIA
ADRESA DE DOMICILIU DE PE BULETIN SAU DE PE CARTEA DE IDENTITATE
NUMELE MOTORULUI
RISCURILE PE CARE ASIGURATUL VREA SA LE ACOPERE
VENITUL BRUT AL ACESTUIA
NUMARUL DE INMATRICULARE A MOTORULUI
Dupa ce toate aceste date au fost completate, asiguratul si asiguratorul se pun de acord in privinta perioadei contractuale, a sumei pe care asiguratul trebuie sa o plateasca lunar si apoi semneaza ambele parti.
Contractul de asigurare Casco moto se incheie in doua exemplare tipizate, din care unul il preia asiguratul si celalalt ramane la compania de asigurari cu care s-a incheiat polita de asigurare Casco.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>