Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Formular asigurare de sanatate

In cazul in care va imbolnaviti subit, exista riscul ca in acel moment sa nu dispuneti de nici un ban in casa. Compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de sanatate, vine in ajutorul dumneavoastra, acoperindu-va toate cheltuielile de spitalizare daca este cazul, toata medicamentatia necesara, tratamentul sau costul operatiei chirurgicale daca trebuie sa o faceti. De asemenea, asiguratul de sanatate beneficiaza si de transportul gratuit in cazul imbolnavirii.
Persoanele care merg sa icheie o polita de asigurare de sanatate, trebuie sa completeze un formular tipizat impreuna cu agentul de asigurari. Un exemplu de formular de asigurare de sanatate, ar fi acesta:
NUMELE SI PRENUMELE ASIGURATULUI
NUMELE SI PRENUMELE ASIGURATORULUI
TIPUL ASIGURATULUI( PERSOANA FIZICA SAU PERSOANA JURIDICA)
CNP-UL
ADRESA DE DOMICILIU DE PE BULETIUL SAU CARTEA DE IDENTITATE A ASIGURATULUI
NUMARUL CARNETULUI DE SANATATE
BOLILE DE CARE SUFERA SAU A SUFERIT IN TRECUT.
La aceste date se mai adauga si date secundare, precum varsta asiguratului, venitul brut de care dispune acesta, functia pe care o ocupa si sectorul de activitate, riscurile pe care le presupune meseria lui, suma pe care este dispus asiguratul s-o achite anual pentru polita de asigurare si perioada contractuala.
Polita de asigurare de sanatate se incheie in doua exemplare tipizate, unul mergand la asigurat si unul ramanand la asigurator.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>