Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Formular asigurare de calatorie

Persoanele care calatoresc mult atat in interes de afaceri, cat si in scopuri personale, sunt sfatuite de catre companiile de asigurari din Romania si de catre agentiile de turism, sa isi faca o polita de asigurare de calatorie.
In cazul in care va imbolnaviti pe perioada calatoriei dumneavoastra sau daca va accidentati in strainatate sau pe teritoriul Romaniei, companiile de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de calatorie, va ajuta.
Pentru a incheia aceasta polita de asigurare, trebuie sa mergheti la compania de asigurare pe care ati ales-o sa va reprezinte si sa completati cu agentul de asigurare delegat sa va reprezinte, un formular tipizat.
Acest formular tipizat este de forma:
NUMELE SI PRENUMELE ASIGURATULUI
NUMELE SI PRENUMELE AGENTULUI DE ASIGURARE
TIPUL PERSOANEI ASIGURATE (PERSOANA FIZICA SAU PERSOANA JURIDICA)
CNP-UL ASIGURATULUI
LOCATIA CALATORIEI
BOLILE LA CARE SUNT PREDISPUSI.
La acestea se mai adauga si alte intrebari precum varsta asiguratului, venitul brut anual al acestuia, suma pe care este dispus sa o plateasca asiguratul anual si perioada in care acesta este plecat in calatorie.
Contractul de asigurare de calatorie se va incheia in doua exemplare tipizate, unul ramane la asigurat si unul la asiguratorul in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>