Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Dobanda politelor de asigurare

Persoanele care incheie o polita de asigurare cu companiile de asigurari, beneficiaza la sfarsitul perioadei contractuale, de toata suma platita lunar a politei de asigurare, precum si de o dobanda semnificativa, in functie de suma lunara platita.

Asiguratorul colecteaza o suma importanta de bani pe perioada contractuala a politei de asigurare, iar companiile de asigurari investesc lunar aceasta suma si jumatate din banii care reies din investitii, ajung sub forma de dobanda la persoana asigurata. Aceasta dobanda se aplica numai in cazul in care perioada contractuala a politei de asigurare in cauza s-a terminat, evenimentul asigurat s-a produs sau cu dobanzile aferente ale sumei platite de asigurat, acesta mai incheie inca o asigurare in acelasi timp cu asigurarea in cauza. In cazul in care perioada contractuala nu s-a terminat sau asiguratul incheie la alt termen decat cel stabilit, contractul, persoana asigurata nu va mai primi deloc dobanda din suma platita pana la perioada respectiva.

Compania de asigurari in cauza nu poate sti exact cat poate investi financiar si daca investitia va fi rentabila sau nu si tocmai de aceea asigura persoanei asigurate in fiecare luna cate o dobanda diferita, pe polita de asigurare aceasta denumindu-se rata tehnica a dobanzii. In functie de cat de mult se va castiga din investitiile financiare ale companiilor de asigurari, va fi si dobanda incasata de asigurat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>