Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Despre noi

Asigurarea-RCA.ro - Despre Noi
 

Despre asigurarea-rca.ro

Asigurarea-RCA.ro este divizia online a companiei ACCORD Broker de Asigurare, combinație unică între insurance-shop și ghid pentru asigurări. Proiectul a luat ființă la mijlocul anului 2010, fiind lansat oficial în iulie 2011, lucrând sub conceptul “One Stop Shop”.
 

Misiune

 
Știm că nu ai mult timp la dispoziție, de aceea misiunea noastră este aceea de a crea un spațiu virtual unde tu sa găsești rapid informațiile de care ai nevoie și tarifele cele mai bune, un produs complet, “One Stop Shop. Credem în transparență și detașare, oferind informații și sfaturi obiective, scopul nostru final este de a deveni lideri de piață în segementul de asigurări generale.
 

Viziunea Noastră

 
Viziunea noastră, a echipei asigurarea-rca.ro, este aceea de a schimba percepția generală despre asigurări, printr-o abordare unică si un spațiu virtual dinamic și diferit.
 

Valorile Brand-ului

 

Transparență

O gamă constantă în alegerea și calcularea ofertelor de asigurare.
 

Responsabilitate

Considerăm că un produs de asigurare reprezintă mai mult decât o hartie, dezideratul nostru este a oferi atât suport cât și consultanță clientului în alegerea ofertei potrivite.
 

Inovativitate

Lucrând într-un mediu din ce în ce mai competitiv unde accesul la informații este crucial, dezvoltarea de concepte și idei noi este fundamental pentru succesul oricărei afaceri.
 

Operativitate

Pornind de la premiza că timpul costă bani, procedeele noastre operaționale presupun răspunderea în cel mult 24 de ore oricărei solicitări, cerere sau intrebări.
 

Despre Accord Broker de Asigurare

 
ACCORD Broker de Asigurare, persoană juridică română, desfășoară în conformitate cu Legea 32/2000 privind activitatea de asigurare și supraveghere a asigurărilor, activități auxiliare ale casei de asigurări și pensii ( broker de asigurare ).
 
ACCORD broker de asigurare este o societate autorizată în baza hotărârii Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor ( Decizia 1067 ) și de asemenea, societatea este înscrisă în registrul brokerilor de asigurare sub nr. RBK-453/2007.