Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce sa iti faci o asigurare de viata

O asigurare de viata este necesara tuturor. Aceste asigurari de viata sunt de mai multe tipuri: asigurare de deces, asigurare de natalitate, asigurare de divort, asigurare garantie, etc.
Fiecare dintre noi trebuie sa isi aleaga asigurarea de viata care ne caracterizeaza si de pe care credem ca avem de castigat. O asigurare de viata este si un prilej bun de a mai pune niste bani deoparte, deoarece niciodata nu poti sti ce se mai poate intampla maine si poti sa te trezesti ca patesti orice si nu detii nici un ban in buzunar.
Companiile de asigurari vin in ajutorul nostru aici si asigura clientilor sai o garantie ca vor avea un ban pus deoparte indiferent ce s-ar intampla, impreuna cu dobanzile aferente ale acesteia.
Polita de asigurare de viata este buna atat in cazul decesului, deoarece stii ca nu iti lasi mostenitorii fara nimic in urma, si in caz de natalitate, deoarece ai o baza concreta atunci cand vei avea primul copil, stiind ca vei avea cu ce sa il cresti .
Daca exista inca persoane care nu detin o polita de asigurare de viata, atunci trebuie imediat sa isi procure una, sa aleaga cea mai buna companie de asigurari care sa ii reprezinte si sa incheie cu aceasta o polita de asigurare de viata dupa nevoile fiecaruia.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>