Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce sa iti faci o asigurare de sanatate

O asigurare de sanatate nu este buna numai pentru persoanele bolnavicioase, ci si pentru persoanele sanatoase. Aceasta asigurare este de fapt o siguranta pe care asiguratul o va avea in cazul in care se va imbolnavi.
Pretul asigurarii de sanatate depinde de compania de asigurari pe care o alegeti sa va reprezinte, de varsta pe care o aveti, de perioada contractuala a politei, de venitul si suma pe care sunteti dispus sa o platiti in cazul in care va asigurati si de faptul daca ati mai fost bolnav in trecut. In cazul in care in trecut ati mai prezentat semne de boala, polita de asigurare de sanatate va fi mai scumpa decat e normal.
Polita de asigurare de sanatate este foarte buna in cazul in care va imbolnaviti subit si trebuie sa va internati in spital. Acest lucru se poate intampla oricand si se poate sa nu dispuneti de nici o suma de bani in acel moment. Si atunci ce faceti?!
Ei bine, in acest caz, polita de asigurare de sanatate va va ajuta foarte mult, compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asihurare va va acoperi toate cheltuielile de spitalizare, toata medicamentatia, precum si costurile majore daca este cazul unui tratament mai lung sau in cazul unei operatii chirurgicale.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>