Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce sa iti faci o asigurare de calatorie

Asigurarea de calatorie este cel mai important lucru pe care trebuie sa il faci. Mergi des in calatorii este adevarat, dar ce se intampla in cazul in care pe drum sau chiar la destinatia propusa, te imbolnavesti? Cine iti va plati toate costurile de spitalizare si tratamentul pe care trebuie sa il urmezi? Si daca se intampla sa te imbolnavesti in strainatate, unde preturile sunt exorbitante in comparatie cu Romania si nu te trateaza nimeni daca nu detii o asigurare de sanatate valabila?!
Ei bine, tocmai aici companiile de asigurari care incheie polite de asigurare de calatorie vin in ajutorul dumneavoastra. In cazul in care v-ati imbolnavit pe teritoriul tarii sau in strainatate, compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de calatorie, este obligata sa va plateasca toate cheltuielile de spitalizare, tratamentul pe care trebuie sa il urmati, indiferent de cat de lunga este perioada, medicamentatia si de asemenea, va va acoperi costul unei operatii chirurgicale daca este cazul. Transportul va va fi asigurat tot de catre compania dumneavoastra de asigurari.
Asigurarea de calatorie o poate face atat persoana care pleaca in calatorie, cat si agentia de turism, daca calatoria propusa este facuta prin intermediul lor. O asigurare de calatorie va va ajuta sa va relaxati in vacanta propusa, fara a sta cu grija banilor in caz de se intampla ceva.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>