Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce sa iti asiguri locuinta

Orice persoana ar trebui sa isi asigure locuinta. In zilele grele in care traim, se pot intampla nenumarate incidente, precum cutremure, incendii cauzate de butelii sau de tigari uitate aprinse, inundatii cauzate de noi sau de vecinii nostri, viituri, traznete, fulgere, sau putem fi chiar atacati de catre hoti.

In cazul acesta, daca nu avem o asigurare de locuinta obligatorie si facultativa, riscam sa avem pagube considerabile in propria locuinta si sa nu avem bani cu ce sa le platim sau sa le reparam.

Companiile de asigurari ne vin in ajutor cu aceasta polita de asigurare de locuinte, acoperindu-ne riscurile in caz de avarii sau de furt, pentru ca noi sa nu ne mai facem griji in privinta banilor.

In cazul in care patim aceste accidente sau suntem atacati de hoti, polita de asigurare de locuinta ne va veni in ajutor, noi avand deja stransa o suma importanta de bani, impreuna cu o dobanda aferenta pe care o primim de la compania de asigurari unde suntem asigurati.

In cazul in care platim o polita de asigurare de locuinta obligatorie anuala si nu s-a intamplat nimic cu locuinta noastra, banii nu ni-i vom primi inapoi, insa acestia se vor aduna la polita viitoare pe care trebuie sa o achiztionati, acoperandu-va astfel riscurile in cazurile de avarii mai mari.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>