Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce sa iti asiguri bunurile de valoare

Orice cetatean detine in propria sa locuinta lucruri de valoare pe care trebuie sa si le asigure, mai ales ca unele din ele au o mai mare valoare sentimentala decat materiala. In ziua de astazi, aflam la televizor, in massmedia si in ziare, o multime de cazuri in care hotii sparg casele si iau din ele absolut orice gasesc de valoare. De asemenea, sunt multi copii care se joaca cu focul si casa noastra poate lua foc.
Tocmai de aceea, trebuie sa avem aceasta asigurare a bunurilor de valoare.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceste polite de asigurare a bunurilor de evaluare, dupa anumite criterii. Unele din aceste criterii sunt: valoarea actuala a bunurilor asigurate, riscurile la care acestea sunt supuse, daca asiguratul a avut probleme cu legea, perioada contractuala pe care se incheie polita de asigurare, etc.
In momentul in care avem aceasta polita de asigurare a bunurilor de valoare, nu trebuie sa ne mai facem griji cand suntem plecati de acasa, ca atunci cand ne intoarcem putem sa nu mai gasim nimic. Atunci vom sti sigur ca bunurile noastre vor fi restituite sau macar contravaloarea acestora si vom putea pleca linistiti unde dorim.
Aceasta polita de asigurare este foarte buna pentru absolut orice cetatean care detine bunuri valoroase in propria sa locuinta.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>