Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce sa alegem asigurarea casco

Asigurarea Casco este cea mai complexa asigurare, este cea mai buna si puteti fi siguri ca daca autoturismul dumneavoastra va fi avariat, veti beneficia de toti banii pe care i-ati platit pe perioada contractuala cu compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare Casco.
Aceasta polita de asigurare este intr-adevar mult mai scumpa, relativ cu cea obligatorie, in schimb este si ce mai sigura, deoarece aceasta plateste absoluty orice avarie provocata de dumneavoastra sau de terti, exceptand cazul in sunteti baut la volan.
De asemenea, asigurarea Casco se poate incheia pe o perioada contractuala mult mai mare decat cea RCA si pretul politei este in functie de perioada pe care o alegeti. La aceasta asigurare puteti sa va alegeti singur riscurile pe care doriti sa le acopere, in afara de riscurile principale, doar ca acestea se platesc separat. Cu cat mai adaugati un risc, cu atat mai mult veti plati.
Riscurile principale pe care le acopera compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare Casco, sunt: riscul incendiilor, a inundatiilor, cutremurelor, traznetului, fulgerului, a viiturilor, avarii provocate fara voia dumneavoastra, accidente provocate asupra tertilor sau de catre terti, etc.
Asigurarea Casco este singura asigurare auto care plateste absolut tot, ion schimb este si cea mai scumpa asigurare auto de pe piata romaneasca.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>