Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce este obligatorie polita de asigurare rca

Toata lumea stie ca asigurarea RCA este o asigurare obligatorie si ca poti primi o amenda usturatoare in cazul in care nu o achizitionezi. Dar oare te-ai intrebat de ce aceasta asigurare este absolut obligatorie?

Scopul asigurarii de raspundere civila RCA este unul cat se poate de corect: absolut toti participantii la trafic sa detina o modalitate prin care sa-si recupereze pagubele in caz de accident.

Asigurarea RCA aduce beneficii atat pentru cel pagubit, cat si pentru cel care a provocat accidentul, ajutand si persoana terta dar si proprietarul asigurarii rca.

Polita de asigurare obligatorie RCA este un mare avantaj pentru toate persoanele, indiferent de statutul financiar, deoarece pagubele produse tertilor pot sa ajunga la o valoare considerabila si astfel asiguratul nu isi mai face griji in cazul in care produce sau este implicat intr-un accident.

Toate companiile de asigurari din Romania incheie aceasta polita de asigurare care acopera aceleasi riscuri, de aceea nu conteaza neaparat la ce companie ne hotaram sa incheiem contractul de asigurare RCA, important este sa il incheiem. Bineinteles, cel mai bine este sa compari ofertele tuturor asiguratorilor acreditati si sa alegi cea mai buna varianta. In acest sens, iti recomandam sa folosesti calculatorul RCA, unde completezi in doar 5 minute datele necesare si primesti pe loc cele mai bune oferte ale asiguratorilor, prin comparatie.
accident asigurare rcaATENTIE!  In cazul in care produci sau esti implicat intr-un accident si nu detii polita de asigurare RCA, nu numai ca va trebui sa plaesti pagube considerabile tertilor implicati in accident, dar vei si primi o amenda considerabila de la Politia Rutiera.

Asadar, crezi ca merita riscul? Incheie o polita de asigurare RCA in doar 10 minute si conduci linistit in fiecare zi!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>