Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

De ce avem nevoie de asigurarea auto?

Persoanele care detin si conduc un autoturism sunt predispuse la o multime de riscuri, care de care mai grave sau nu. Aceste riscuri pot consta in accidentarea noastra sau a persoanelor care se afla in masina noastra, a persoanelor din alte autovehicule din circulatie sau a pietonilor, furtul masinii noastre de catre hoti, avarierea masinii noastre precum si a altei masini, distrugerea de bunuri din interiorul masinii noastre sau a altor masini implicate intr-un accident auto, avarierea masinii noastre in timpul in care este parcata sau avarierea pe cale naturala, din cauza traznetului, a furtunilor, incendiilor sau inundatiilor.

Companiile de asigurari care incheie polite de asigurare auto, ofera asiguratilor lor garantia recuperarii pagubelor cauzate de accidente provocate din neglijenta sau din neatentie, a dumneavoastra sau a persoanelor implicate in accidentul in cauza, precum si in cazul in care avaria s-a produs din cauza fenomenelor naturale sau asiguratul a fost victima unui hot.

De asemenea, compania de asigurari se obliga sa plateasca asiguratului toate reparatiile autoturismului nostru sau a celuilalt participant la trafic implicat in accident, daca este cazul.

Personele care sunt constiente ca riscul producerii de accidente sau de avarii a masinii personale sau a celorlalti participanti in trafic, isi procura asigurarea auto din timp, pentru a nu fi nevoiti sa plateasca din buzunarul lor costuri ce pot fi enorme.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>