Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cum se calculeaza asigurarea RCA

La fel ca orice alt site de profil, www.asigurarea-rca.ro iti ofera posibilitatea sa inchei rapid o polita de asigurare RCA online si pune la dispozitia tuturor clientilor un calculator RCA care te ajuta sa calculezi singur, rapid si eficient, costul asigurarii de raspundere civila obligatorie. Ba chiar poti compara ofertele tuturor asiguratorilor acreditati, ca sa alegi cea mai buna varianta pentru bugetul tau.

Iata criteriile in functie de care se calculeaza polita de asigurare RCA:

Daca ai nevoie de o asigurare RCA pentru persoana fizica, vei completa datele cu numele tau complet, CNP-ul, judetul si adresa unde locuiesti si datele de pe carnetul de conducere. Dupa ce ai completat toate aceste date, vei vedea o lista unde trebuie sa bifezi varsta la care te incadrezi, venitul pe care il ai, daca ai copii si daca suferi de deficiente locomotorii.

In cazul asigurarii RCA incheiata pentru o persoana juridica, pe langa completarea acestor date, se va specifica si capitalul companiei conduse.

Dupa ce ai terminat de completat toate datele, trebuie sa oferi cateva informatii despre masina pe care vrei sa o asiguri – marca autovehiculului asigurat, seria de pe sasiu, motorul, cate locuri are, etc.

Dupa ce ai terminat de completat toate datele cerute, site-ul iti va calcula cea mai avantajoasa polita de asigurare de raspundere civila pentru tine, dar si pretul pe care trebuie sa il achiti pentru polita de asigurare RCA.
calculator rcaSa folosesti un calculator RCA pentru a cumpara online o polita de asigurare RCA este un procedeu extrem de util pentru persoanele practice, care vor sa nu piarda mult timp cu o astfel de formalitate, bineinteles, scapand de birocratia din Romania.

Un comentariu la “Cum se calculeaza asigurarea RCA

  • Este foarte simplu de folosit acel calculator rca, dau cateva click-uri si o primesc acasa sau la birou, in secolul vitezei e cea mai buna solutie.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>