Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cum iti alegi asigurarea de viata

Asigurarea de viata ti-o alegi in functie de nevoile pe care le ai. Fiecare persoana trebuie sa detina o astfel de asigurare de viata, insa nu trebuie sa fie toate la fel, ci sa se incadreze dupa nevoile fiecaruia.
Spre exemplu, persoanele care se tem sa nu moara si ca nu are ce lasa urmasilor sai in urma, trebuie sa isi faca o asigurare de deces. Persoanele care vor sa nasca mai tarziu dar le este frica ca nu vor avea destul sprijin financiar, trebuie sa isi faca o asigurare de natalitate, etc.
Toate persoanele din Romania si nu numai, ar trebui sa incheie macar o asigurare de viata cu companiile de asigurari care incheie polite de asigurare legala, deoarece nimeni nu poate sti ce se poate intampla maine si trebuie sa aiba un sprijin financiar in toate.
Asigurarile de viata vin in ajutorul tuturor cetatenilor, satisfacandu-le tuturor nevoile si platind persoanelor care isi fac asigurari de viata la ei, o dobanda considerabila.
Exista un moment in viata fiecarei persoane cand poate fi in impas si are nevoie de bani, bani care pe moment nu ii detine, dar stie ca a strans niste banuti intr-o polita de asigurare de viata. Ei bine, acea persoana poate lua macar jumatate din banii stransi si sa ii foloseasca in scopuri proprii, chiar daca risca sa piarda dobanda adugata.
De aceea este buna o asigurare de viata!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>