Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cum iti alegi asigurarea de calatorie

Asigurarea de calatorie pe care o face fiecare persoana in parte, se alege in functie de riscurile pe care stie ca calatoria in cauza le poate aduce.
Atunci cand inchei aceasta polita de asigurare de calatorie, trebuie sa te gandesti mai intai la ce riscuri acopera aceste asigurari. Pentru aceasta, aceste persoane care calatoresc mult, trebuie sa se prezinte la o companie de asigurari pentru care aceasta opteaza si sa isi aleaga cea mai buna polita de calatorie pentru ei, in functie de nevoile fiecaruia.
O asigurare de calatorie este cel mai bun lucru pe care poti sa il faci in cazul in care esti persoana de afaceri si calatoresti mult sau in cazul in care adori sa calatoresti si vrei sa cheltui banii si pe altceva in afara de a da banii pe spitale sau pe medicamente scumpe.
In concluzie, asigurarea de calatorie se alege dupa nevoile fiecaruia, dupa compania de asigurari si pretul politelor de calatorie de la ea si dupa destinatia in care vrei sa calatoresti.
Daca mergi in strainatate si acolo patesti ceva, preturile de acolo de spitalizare sunt foarte mari si medicamentatia la fel, iar multe dintre aceste spitale nu primesc persoane straine care nu detin aceasta polita de asigurare de calatorie. Asa ca de ce sa risti?

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>