Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cum folosesti asigurarea de sanatate

Asigurarea de sanatate se foloseste in cazul in care te imbolnavesti subit. In zilele noastre te poti imbolnavi imediat fara sa ai nici o predispozitie spre asta si tocmai de aceea asigurarea de sanatate vine in ajutorul dumneavoastra.
Toate companiile de asigurari din Romania incheie polite de asigurare de sanatate cu clientii si pretul acestora depinde de la o companie de asigurari la alta, in functie de mai multe criterii, precum varsta asiguratului, perioada contractuala a acestuia, perioada contractuala pe care se incheie polita, precum si de venitul si de suma pe care este dispus asiguratorul sa o plateasca anual.
In cazul in care detineti asigurarea de sanatate si va imbolnaviti, trebuie sa va prezentati la compania de asigurari in cauza, cu care ati incheiat polita de asigurare de sanatate si cu examenul medical care atesta ca v-ati imbolnavit.
Compania de asigurari in cauza, atunci cand atesta ca sunteti bolnav, trebuie sa va plateasca absolut tot, de la spitalizare, la medicamentatia necesara, la tratament si la transport. De asemenea, in cazul in care boala este mai grava si necesitati o operatie chirurgicala, compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de sanatate, trebuie sa va achite toate costurile necesare operatiei in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>