Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cum folosesti asigurarea de calatorie

Asigurarea de calatorie este foarte importanta in cazul in care calatoriti foarte des. In ziua de astazi se poate intampla orice si tocmai de aceea este atat nevoie de aceasta asigurare. In cazul in care in calatoria dumneavoastra va imbolnaviti sau patiti vreun fel de accident, atat in tara, cat si in strainatate, polita de asigurare de calatorie va este foarte necesara.
Compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de calatorie trebuie sa va plateasca toate daunele in cazul intamplarii unul accident nefecricit sau in cazul in care va imbolnaviti. Aceasta este obligata sa va plateasca spitalizarea, atat in tara, cat si in strainatate, sa va plateasca medicamentatia necesara si tratamentul prescris de doctori, oricat ar fi acesta de lung, precum si transportul.
Dumneavoastra trebuie sa va prezentati cu polita de asigurare de calatorie la spitalul la care sunteti internat, si spitalul in cauza va lua toate masurile necesare pentru ca compania de asigurari cu care aveti incheiata polita de asigurare sa va plateasca spitalizarea, transportul, medicamentatia si tratamentul in cauza. De asemenea, daca este cazul, compania de asigurari trebuie sa plateasca si costul operatiilor chirurgicale.
Daca se intampla sa nu aveti asigurare de calatorie si sa patiti un accident, va trebui sa suportati toate costurile din propriul dumneavoastra buzunar.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>