Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Contractul de asigurare

Toate persoanele care vor sa inceheie o asigurare, indiferent de ce natura ar fi aceasta, de viata, auto, moto, de calatorie sau de locuinta, trebuie sa incheie un contract cu compania de asigurari la care s-a hotarat sa isi incheie asigurarea.

Contractul se va incheia prin completarea asiguratului o declaratie de asigurare, in forma scrisa, impreuna cu semnaturile necesare ale celor doua parti implicate, atat asiguratul, cat si agentul de asigurare care incheie contractul.

Declaratia de asigurare consta in raspunderea de catre asigurat la diferite raspunsuri, pe declaratie gasindu-se intrebari legate de varsta asiguratului, de venitul acestuia, de familie, de scoala, de obiectul asigurat, etc.

Dupa ce agentul de asigurare in cauza, analizeaza intrebarile, ii stabileste asiguratorului suma de bani care trebuie depusa lunar, perioada minima contractuala si riscurile aferente asigurarii si semneaza contractul de asigurare.

Contractul de asigurare se va incheia in doua exemplare, unul ramanand la compania de asiguratori in cauza iar celalalt la asigurat. Contractul se considera incheiat in momentul in care asiguratul isi plateste prima de asigurare datorata companiei pe prima luna contractuala si acesta, la randul lui, isi primeste polita de asigurare.

Toate contractele de asigurare trebuie citite cu atentie de catre asigurati, pentru a nu exista mai tarziu neplaceri sau ilegalitati in contract, acestea putand fi cu greu demonstrate dupa ce s-a semnat.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>