Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Contractul asigurarii RCA

Polita de asigurare Rca este o polita de asigurare obligatorie si daca nu o aveti in cazul producerii unui accident sau in cazul in care va opreste politia rutiera, riscati sa primiti o amenda usturatoare. Asigurarea RCA este cea mai ieftina asigurare auto si aceasta asigura protectia tertilor participanti la trafic care sunt implicati intr-un accident cu dumneavoastra.
Contractul asigurarii obligatorie de raspundere civila RCA se poate incheia la toate companiile de asigurari care au un contract cu CSA. Aici puteti incheia pentru polita de asicgurare RCA pe o perioada de 6 luni sau de 12 luni. De mentionat aici este faptul ca, daca alegeti polita de asigurare RCA pe o perioada de 12 luni, veti plati mult mai putin decat pentru polita de asigurare de 6 luni. Polita de asigurare in cauza, isi pierde valoarea in cazul vanzarii sau radierii masinii, aceasta nemaiavand nici o valoare de altfel.
Companiile de asigurari cu care incheiati polita de asigurare RCA, va vor pune la dispozitie un contract tipizat, unde dumneavoastra veti putea completa numele cu CNP-ul dumneavoastra, adresa utilizatorului, marca autovehiculului pentru care se face asigurarea, tipul, numarul de inmatriculare, numarul de inventar, capacitatea cilindrica si masa totala maxima autorizata a masinii.
Nu uitati sa aveti la dumneavoastra in cazul in care doriti sa incheiati polita de asigurare de raspundere civila RCA, buletinul si talonul autovehiculului.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>