Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Constatul amiabil

Constatul amiabil se face doar daca accidentul s-a petrecut pe teritoriul Romaniei si daca din accidental produs nu s-a inregistrat cu vatamarea persoanelor in cauza. In cazul in care accidentul a reiesit cu vatamare de persoane, trebuie neaparat sa sunati la 112 si sa nu miscati pozitia autovehiculului in cauza.
In cazul in care amandoi participantii la trafic care sunt implicati intr-un accident sunt de acord sa se inteleaga si au o polita de asigurare, se poate constata intre ei si compania de asigurare in cauza, un constat amiabil.
Pentru a incheia constatul amiabil amandoi conducatori ai masinilor in cauza, trebuie sa se prezinte la compania de asigurari, unde asiguratul detine polita de asigurare. In cazul in care una dintre partile avariate nu este de acord sa se prezinte la compania de asigurari, constatul il poate face doar politia rutiera.
Conducatorii autovehiculelor trebuie sa ia declaratie de la toti martorii din zona, exact la ora producerii accidentului. De asemenea, martorii trebuie sa fie si de acord sa se prezinte in caz de proces civil la unitatea competenta daca este chemat. Daca maryorul nu este de acord, atunci constatul amiabil nu se mai poate face.
Dupa ce completati toate datele pe care compania de asigurari vi le cere, aceasta va va relata care este suma de care proprietarul masiniei avariate poate dispune pentru reparatia autovehiculului in cauza.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>