Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Companii care incheie polite de asigurare din Romania

In Romania se gasesc o multitudine de companii care incheie polite de asigurare, de la cele mai normale, la cele mai ciudate.

Cele mai importante companii care incheie polite de asigurare din Romania, sunt: Asirom, BCR Asigurari, Astra, Carpatica, Omniasig, Allianz Tiriac, Generali si Groupama. Pe langa aceste companii, mai sunt numeroase alte companii care incheie polite de asigurare de orice fel, necunoscute inca pe piata. Suprematia companiilor de asigurari din Romania, o detine Astra Asigurari, o companie care are din ce in ce mai multi clienti si preturile asigurarilor de la ei, fiind chiar cele mai mici. Astra Asigurari si-a castigat suprematia, datorita faptului ca aceasta companie nu are parte de reclamatii si isi ia foarte in serios rolul, platind daunele absolut tuturor persoanelor care sunt asigurate la ei.

Fiecare companie de asigurare in parte, ofera polite de asigurare care de care mai avantajoasa, incercand in acest fel sa isi atraga cat mai multi clienti. Pretul politelor de asigurare este diferit si in functie de optiunile de care vrea sa beneficieze fiecare participant la trafic in parte si de resursele financiare de care acesta dispune.

Indiferent de compania de asigurare pe care o alegeti, cert este ca trebuie sa alegeti una, altfel riscati in caz de accidente de munca sau auto, de cataclisme naturale sau nu, sa platiti singuri pagubele, din propriul buzunar.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>