Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cine are nevoie de o asigurare de viata?

Oricine. Oricine moare la un moment dat si atunci, banii companiilor de asigurari vor fi dati persoanelor importante din viata dumneavoastra, vor fi ajutati cu cheltuielile funerare si dumneavoastra nu veti mai sta cu grija zilei de maine.
Durerea nu poate fi cumparata cu bani, este adevarat, insa se poate sa muriti intr-o perioada in care situatia financiara a familiei dumneavoastre poate sa nu fie atat de buna si o cheltuiala in plus neprevazuta, poate sa va dezechilibreze financiar familia.
Familia este cel mai important lucru pentru toate persoanele si companiile de asigurari vin in ajutorul dumneavoastra, pentru ca urmasii dumneavoastra sa beneficieze de o suma importanta de bani in cazul in care dumneavoastra decedati.
Asigurarea de viata este de fapt un fond de economii, e ca si cum ai pune banii la banca si dupa ce se termina termenul limita, va puteti scoate banii linistiti si implicit veti beneficia si de dobanda aferenta sumei pe care ati investit-o lunar in asigurarea dumneavoastra de viata.
In alta ordine de idei, un venit in plus nu va poate strica si trebuie sa recunoasteti ca in ziua de astazi este foarte greu sa economisesti banii munciti cu atata sudoare, nemaipunand faptul ca nu veti primi nici o dobanda pe banii stransi la ciorap, de accea oricine are nevoie de o asigurare de viata.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>