Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Ce se intampla in cazul in care locuinta este avariata

In cazul in care locuinta este avariata si dumneavoastra nu detineti o polita de asigurare obligatorie, riscati sa primiti si amenda de la autoritatile romane si sa platiti singuri toate daunele cauzate de avariile ce s-au petrecut in imobile.
In cazul in care locuinta este avariata si dumneavoastra detineti polita de asigurare obligatorie si dupa caz, si cea facultativa, atunci puteti avea norocul sa nu scoateti nici un ban din buzunar.
Compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare de locuinta obligatorie, sunt obligate sa vina sa va evalueze daunele si sa repare sau chiar sa inlocuiasca obiectele asigurate in cauza.
In cazul in care compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare refuza sa faca acest lucru, atunci in baza politei de asigurare pe care o aveti, puteti sa va prezentati la judecatoria din domiciliul dumneavoastra si sa dati compania de asigurari in judecata. Daca cazul dumneavoastra iese castigator, atunci veti beneficia atat de toate daunele pe care aceasta trebuia sa vi le achite, cat si de o suma importanta de bani, reprezentand daune morale.
La randul ei, compania de asigurari in cauza va avera de suferit, devenind o companie de asigurari nesolvabila si nu numai ca nu va mai avea clienti, ci si va fi judecata de catre autoritatile romane.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>