Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Ce faci in cazul in care compania de asigurari nu plateste daunele

Se poate intampla si acest lucru, insa nu este cazul sa iti faci griji deoarece totul se poate rezolva foarte usor.
In cazul in care esti asigurat, atat facultativ, cat si obligatoriu, compania de asigurari cu care ai incheiat polita de asigurare in cauza, este obligata sa iti plateasca daunele care sunt trecute in contractul de asigurare. In cazul in care compania de asigurari in cauza cauta tot felul de motive sa nu iti plateasca sau pur si simplu nu vrea sa isi acheite datoriile fata de tine, tu poti sa ii dai in judecata.
Dupa judecarea cazurilor, cazurile de judecata cu companiile de asigurari stabilindu-se foarte repede, daca ai castig de cauza, poti castiga mult mai mult decat ai dat tu anual la polita de asigurare in cauza. Daca compania de asigurari cu care ai incheiat polita de asigurare pierde, atunci aceasta este obligata sa-ti plateasca toata suma integrala pe care ai dat-o lunar sau anual si pe deasupra sa iti plateasca si o suma frumusica ca si daune morale.
De asemenea, compania de asigurari in cauza, dupa ce va termina procesul cu tine, va incepe altul cu judecatoria care o ancheteaza in continuare, pentru a vedea daca au mai fost astfel de cauze in aceiasi companie.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>