Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Ce faci in caz de avarii daca detii o asigurare casco

In cazul in care aveti un accident, trebuie sa mergeti la compania de asigurari in cauza impreuna cu terta persoana care a fost implicata in accident si sa completati un constat amiabil. In cazul in care terta persoana implicata in accident, nu doreste sa faca constatul amiabil sau daca accidentul s-a inregistrat cu victime, trebuie obligatoriu chemata politia, care v-a constata locul si cauza accidentului, insa masina nu trebuie miscata din pozitia ei.
Daca nu ati facut nici un accident, dar masina dumneavoastra a fost avariata din cauze naturale sau din cauza altei persoane, trebuie obligatoriu sa va prezentati la compania de asigurari cu care ati incheiat polita de asigurare in cauza si sa constatati avaria. Un agent de asigurari va veni la locul faptei, va constata si va face fotografii ca proba la dosarul dumneavoastra.
Compania de asigurari Casco va decide la cat sunt estimate pagubele materiale si va va anunta care este suma care va va fi platita. In cazul in care se poate, avariile vor fi reparate, iar daca acest lucru nu este posibil, obiectele avariate vor fi inlocuite.
De asemenea, polita de asigurare Casco va acopera si costul reparatiilor si transportul autoturismului avariat la mecanic.
In orice caz, in Romania au fost foarte putine cazuri in care asigurarea Casco nu si-a platit daunele.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>