Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Cartea verde

Daca nu doresti sa ai parte de o excursie ratata in strainatate, atunci cel mai bun lucru pe care il poti face in privinta acestui lucru, este sa inchei polita de asigurare CARTEA VERDE, asigurare care te va ajuta sa platesti toate despaguburile provocate de avarii sau furt de masina.
Cartea Verde asigura asiguratului despagubirile persoanelor terte in caz de accident, platirea proceselor in care sunteti implicat in urma lui, daca este cazul si despagubirea si repararea propriului dumneavoastra autoturism.
Cartea Verde este obligatorie daca calatoriti in statele care nu sunt intrate inca in Uniunea Europeana. Polita de asigurare o puteti incheia la absolut orice companie de asigurari, pretul ei este relativ mare fata de asigurarea auto Rca, aceasta raportandu-se si la costurile din afara teritoriului Romaniei.
Toate persoanele pot incheia polita Cartea Verde, indiferent de varsta, atata timp cat ai implinita varsta de 18 ani, iar pensionarii beneficiaza de reducere de jumatate din pret, la toate companiile de asigurari, in privinta asigurarii Cartea Verde. Perioada minima contractuala a politei de asigurare este de 1 luna de zile, durata maxima fiind nelimitata.
Dupa ce ai si Cartea Verde, poti sa nu iti mai faci griji in privinta accidentelor, in afara teritoriului Romaniei, asa ca nu riscati sa va stricati inutil vacanta!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>