Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Calitatea unei polite RCA

Calitatea unei polite de asigurare auto obligatorie RCA este un subiect discutabil, in functie de informatiile pe care le primim, prin diverse mijloace media, despre companiile asiguratoare. Chiar si asa, toti soferii sunt obligati, atunci cand detin un autoturism, sa isi incheie polita de raspundere civila auto.

Despre asigurarile auto tip RCA auzim zilnic fel si fel de zvonuri, atat din Massmedia cat si de la prieteni sau cunoscuti si exista tot felul de variante despre calitatea unei polite de asigurare auto RCA. O parte dintre acestia spun ca anumite companii de asigurari care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul asigurarilor auto RCA nu si-au platit corect despagubirile (in cazul in care au fost nevoiti sa o faca), iar altii spun ca acele companii de asigurari si-au incheiat cu corectitudine contractul de asigurare auto obligatorie RCA.

Cu toate acestea, multi dintre noi nu ascultam nici sfaturile bune si nici pe cele rele, preferand sa ne bazam pe un singur criteriu: pretul asigurarii auto de raspundere civila.

Abia dupa ce ne-am ales o companie de asigurare cu care sa incheiem un contract de raspundere civila auto si doar in cazul in care suntem implicati din vina noastra sau a altui sofer intr-un accident nefericit, ne vom putea declara multumiti sau nemultumiti in privinta asigurarii de raspundere civila auto.

Calitatea unei polite RCA poate depinde in mare parte si de renumele companiei de asigurari cu care ne hotaram sa incheiem asigurarea in cauza. Spre exemplu, pe teritoriul tarii noastre sunt companii de asigurari care incheie polite de asigurare auto RCA la preturi mici insa care, spre deosebire de alte companii de asigurari care pretind un pret mai mare pentru RCA, isi respecta obligatiunile inscrise pe contract doar pentru a nu se vorbi despre ele ca fiind o companie de asigurari ce nu isi rasplateste corect clientii.
asigurare rca calitate pretUn lucru este sigur: fie ca iti permiti un RCA ieftin sau mai scump, fie ca detii de putin timp un autoturism sau esti deja sofer cu experienta, achizitionarea unei polite de asigurare RCA este obligatorie.

Vrei sa afli ce asigurare auto ti se potriveste si ce variante de pret sunt incluse in bugetul de care dispui? Foloseste calculatorul RCA si, dupa ce completezi toate datele necesare in doar 10 minute, iti aratam ce oferte iti pot face asiguratorii nostri, in functie de bugetul tau si de masina ta.

Un comentariu la “Calitatea unei polite RCA

  • Depinde ce vrei, mergi la risc cu pretul cel mai mic dar cu o companie obscura sau alegi pe criteriul experientei si renumelui unei companii, dar cu un pret nu cu mult mai mare. Eu cred ca merita a doua varianta, pentru cativa lei in plus scapi de multe dureri de cap.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>