Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Bonus Malus

Bonus malus este un reforma a asigurarilor, un substitut ale acestora, care se foloseste de ani buni in strainatate. Este de fapt o asigurare a companiilor de asigurari care sunt siguri prin introducerea in contract a clauzei Bonu Malus, ca isi vor recupera pagubele provocate de accidentii neatenti care fac un sir de accidente la rand.
La data de 1 ianuarie 2010 s-a introdus acest sistem de gratificatii si in Romania si de atunci, toate companiile de asigurari din tara il foloseste. Scopul acestui sistem este de a spori atentia soferilor, pentru ca acestia sa nu mai faca accidente. Orice accident produs de persoana care detine asigurare auto, cat ar fi el de nesemnificativ, va mari considerabil asigurarea de anul viitor a asiguratului in cauza.
Sistemul este cu dus intors, astfel incat ii avantajeaza si pe soferii precauti, acestia primind o reducere considerabila la incheierea politei de asigurare in anul viitor, daca nu au avut parte pe parcursul asigurarii de nici un incident, oricat de mic ar fi fost acesta.
In cazul de Bonus, soferii precauti vor fi avantajati, in primul an de asigurare avand o reducere de minim 10 % din pretul politei de asigurare, reducerea crescand pe parcursul celorlalti ani.
In cazul de Malus, soferii neatenti vor fi pedepsiti de catre companiile de asigurari cu care acestia au incheiat politele de asigurare in cauza, platind cu minim 10 % mai mult din pretul platit de asigurat cu un an inainte.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>