Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Avantajul incheierii contractului amiabil

Contractul amiabil este valabil pe teritoriul Romaniei de la 1 iulie 2009. Aceasta procedura nu este obligatorie, in schimb este foarte buna pentru persoanele implicate in accident, din mai multe motive.
Persoanele implicate in accident si care detin polite de raspundere civila RCA, pot scapa cu usurinta de birocratia din Romania, incheiind acest constat amiabil. Se stie foarte bine de cat timp este nevoie sa umbli in Romania pentru eliberarea unor acte atat de la politie, cat si de la companiile de asigurari.
De asemenea, timpul necesar reparatiilor autovehiculelor avariate in urma accidentului in cauza, va fi mult mai rapid si banii vor intra mult mai repede in buzunarele mecanicilor care ne repara masina, de acest lucru ocupandu-se companiile de asigurari in cauza.
Cel mai important la incheierea constatului amiabil este faptul ca persoanei care a provocat accidentul nu i se mai suspenda carnetul de conducere si nici nu va mai plati amenda contraventionala care ar trebui platita in cazul acestuia.
Singurul lucru care nu este atat de avantajos la persoana care a provocat accidentul, chiar daca este din vina lui, chiar daca nu, este faptul ca acestuia i se va mari prima de asigurare incepand cu anul viitor de la momentul producerii accidentului, pana ce compania de asigurari isi va recapata pagubele platite asiguratului RCA.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>