Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Avantajele si dezavantajele asigurarilor auto RCA

Asigurarea auto RCA este obligatorie pe teritoriul tarii noastre iar in cazul in care un sofer refuza sa o plateasca sau sa o prezinte in cazul unei legitimari facute de Politia Rutiera, acesta poate primi o amenda usturatoare si puncte de penalizare.
Din punctul de vedere al avantajelor pe care o polita de asigurare auto obligatorie il poate oferi clientilor, vestile nu sunt destul de imbucuratoare pentru soferi, din simplul fapt ca exista pe piata din Romania cateva companii de asigurari auto RCA care fac parte din companiile „rusinoase” si care au refuzat de multe ori sa plateasca despagubirile soferilor invocand motive care de care mai ciudate. In alta ordine de idei, nu putem sa bagam in aceiasi oala toate companiile care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu de activitate al asigurarilor auto RCA, deoarece nu toate sunt la fel, majoritatea dintre ele platind cu promptitudine si corectitudine despagubirile inscrise pe contractul de asigurare. Dezavantajul principal pe care il are o polita de asigurare auto obligatorie este acela ca soferul sa nu aiba marea surpriza ca acele companii rusinoase de pe teritoriul tarii noastre sa refuze platirea despagubirilor in cazul unui accident, invocand anumite motive neconcludente.
Asigurarea auto RCA este obligatorie indiferent de avantaje si de dezavantaje, fiecare sofer in parte fiind nevoit sa isi reinnoiasca la timp polita de asigurare auto, pentru a nu avea in viitor eventuale neplaceri din partea celor de la Politia Rutiera, aceasta avand dreptul in cazul unei legitimari ca in lipsa politei de asigurare RCA sa actioneze asupra soferilor conform legislatiei in vigoare.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>