Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarile obligatorii sunt bune sau rele

Multe persoane se intreaba acest lucru. Ei bine, concluzia specialistilor este ca toate asigurarile obligatorii sunt bune, deoarece acesta daca nu ar fi obligatorii, oamenii nu ar opta pentru ele si absolut orice pierdere ar suferi acestia, ar trebui sa o plateasca din propriul sau buzunar.
Asigurarile facultative sunt incheiate de foarte putine persoane, deoarece toata lumea se gandeste ca nu are bani acum sa faca aceste asigurari si poate nu sunt chiar atat de necesare, deoarece pot sa nu pateasca nimic si chiar daca patesc, atunci ar avea sigur banii necesari pentru a se putea despagubi singuri.
Ei bine, acest caz nu este valabil intotdeauna, deoarece poti sa patesti un accident de masina sau poti sa te imbolnavesti oricand si acest lucru se poate intam[pla exact cand nu te astepti si poate in acel moment nu detii de nici un ban in casa. Atunci ce faci? Te duci sa te milogesti la altii? Ei bine, nu! In acel moment tu detii acea asigurare obligatorie, Rca, moto, de viata sau de sanatate si nu mai este nevoie sa iti faci griji de nimic, deoarece stii sigur ca orice ar fi, polita ta de asigurare iti poate acoperi toate pagubele.
In concluzie, da, asigurarile obligatorii sunt bune!

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>