Ne puteti gasi:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
  • Youtube
Cand expira RCA-ul tau?

Spune-ne si te anuntam din timp!

Vrei sa te sunam noi?

Lasa-ne numarul si te sunam imediat!

  
Accident fara RCA!

Esti victima unui accident, iar vinovatul nu are RCA valabil?

Asigurarile auto

Asigurarile auto sunt cea mai buna cale pentru a putea beneficia de despagubiri in cazul in care avem accidente cu masina de orice fel sau daca cineva incearca sa ne avarieze in orice fel autoturismul.

Asigurarile auto sunt clasificate in mai multe categorii, in functie de nevoile fiecarui participant in trafic, de riscurile pe care asigurarea le acopera si de resursele financiare de care dispune fiecare proprietar de autoturism.

Cea mai importanta asigurare pentru masina dumneavoastra personala, asigurare care acopera pagubele in caz de furt, incendii sau alte avarii ale masinii dumneavoastre personale, este asigurarea casco.

Asigurarea rca, este acea asigurare obligatorie, pe care fiecare participant in trafic trebuie sa o detina, in caz de nu, va avea parte de o amenda usturatoare. asigurarea rca ofera in cazul unui accident, despagubirile provocate tertilor, din Romania.

In cazul in care calatoriti foarte des in strainatate, trebuie neaparat sa va cumparati cartea verde, asigurarea care acopera pagubele provocate tertilor din strainatate.

De mentionat este faptul ca fiecare persoana in parte, poate sa detina toate cele trei asigurari, insa asigurarea RCA este obligatorie. Acum ramane la latitudinea fiecaruia ce fel de asigurare i se potriveste cel mai bine si pe care dintre ele si-o permite fiecare participant la trafic, in parte.

Trimite un comentariu

Your email address will not be published. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Poti folosi aceste taguri HTML : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>